Η εξεταστική έχει (επιτέλους) φθάσει στο τέλος της και είσαι πανέτοιμος για ένα ξέγνοιαστο και ξεχωριστό καλοκαίρι; Είτε θα αράζεις, είτε θα εργάζεσαι το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως θα το απολαύσεις, γιατί υπάρχει πάντα περισσότερος χρόνος για παραλία, βόλτες και φυσικά πάρτυ με την παρέα σου!

Μάθε πως στο StudentLife υποδεχόμαστε την πιο υπέροχη και ηλιόλουστη εποχή του χρόνου με ένα Summer Sunset Party στον υπέροχο χώρο του Marina Roof Bar στη Μαρίνα Λεμεσού!

Η ομάδα του StudentLife και του CUTing Edge θα βρίσκονται στoν χώρο του Marina Roof Bar με τα φουσκωτά φλαμίγκο τους (μονόκερους, μελιτζάνες, ανανάδες και ό,τι άλλο εμπνευστούμε για την βραδιά), με κεφάτη διάθεση για να διασκεδάσουμε στους ρυθμούς αγαπημένων καλοκαιρινών κομματιών από τον DJ 4 LaK.

 

Μην ξεχνάς ότι για φόντο μας θα έχουμε τη δύση του ήλιου ενώ ταυτόχρονα εμείς απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά cocktails που προσφέρει το Marina Roof Bar σε ειδικές τιμές για όλους μας.

Πότε:

Την Τρίτη 12 Ιουνίου, από νωρίς στις 7:30 μ.μ.

Πού:

Στο Marina Roof Bar στην Μαρίνα Λεμεσού (πάνω από τα TGI Fridays Μαρίνας Λεμεσού)

 

Κρατήσεις:

Για να απολαύσεις τη βραδιά, είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 99387386.

Special Tip:

Αποκλειστικά για τους καλεσμένους του StudentLife και του CUTing Edge θα ισχύει 15% έκπτωση στα cocktails τα κρασιά και τις μπύρες.

To Summer Sunset Party στηρίζει ο οργανισμός:

ESN Nicosia

*Μόνο με κρατήσεις στο 99387386

An article by Andreas Haris, Social Media & Community