Έχετε συμπληρώσει το 0% αυτού του ερωτηματολογίου
Προσοχή: Η εκτέλεση JavaScript είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή για αυτόν τον ιστότοπο. Ενδέχεται να μην μπορείτε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σε αυτήν την έρευνα. Επαληθεύστε τις παραμέτρους του προγράμματος περιήγησής σας.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

1. Το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας (ΥΣΦΕ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ζητά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν διαμερίσματα προς ενοικίαση στην Πάφο, με σκοπό τη στέγαση φοιτητών/τριών της Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας από το Σεπτέμβρη του 2023.

2. Ζητούνται διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, από στούντιο μέχρι τριών υπνοδωματίων, και τα οποία κατά προτίμηση να βρίσκονται σε ακτίνα δύο (2) χιλιομέτρων από το κτίριο της Σχολής (οδό Αμπελοκήπων και Παναγίας Παντάνασσας, Πάφος). Διαμερίσματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση γίνονται επίσης δεκτά αλλά προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνα που βρίσκονται πλησιέστερα στη Σχολή.

3. Τα διαμερίσματα κατά προτίμηση θα πρέπει να διαθέτουν σε καλή κατάσταση βασική επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό, όπως ατομικό κρεβάτι σε κάθε υπνοδωμάτιο, ερμάρι, γραφείο, καρέκλα γραφείου, καναπέ/πολυθρόνες στο καθιστικό, τραπέζι και καρέκλες κουζίνας, φούρνο και εστία, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού. Γίνονται δεκτά και διαμερίσματα χωρίς βασική επίπλωση, είναι όμως απαραίτητο να διαθέτουν εστία, φούρνο, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού.  

4. Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν σχέδιο κάτοψης διαμερίσματος και  κάποιες φωτογραφίες (εξωτερικά του κτιρίου και εσωτερικά του διαμερίσματος). Τα διαμερίσματα θα πρέπει να είναι έτοιμα για παράδοση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη 2023.

5. Η περίοδος ενοικίασης θα έχει διάρκεια 1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για 1 συν 1 χρόνο (σύνολο 3 χρόνια). Υπάρχει και η δυνατότητα σύναψης 10μηνων συμβολαίων (Σεπτέμβριο-Ιούνιο) κάθε χρόνο αν αυτό συμφωνηθεί μεταξύ ιδιοκτήτη/τριας και ενοικιαστή/τριας. Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί η απαίτηση μηνιαίου ενοικίου ανά διαμέρισμα καθώς και αναφορά αν το ενοίκιο καλύπτει ή όχι οποιεσδήποτε άλλες παροχές (π.χ. διαδίκτυο, νερό, ρεύμα κ.ο.κ.)

6. Η ενοικίαση θα γίνει από τους/τις φοιτητές/τριες και το σχετικό συμβόλαιο ενοικίασης θα υπογραφεί από τους/τις φοιτητές/τριες. Ο ρόλος του Γραφείου Στέγασης της ΥΣΦΕ είναι μεσολαβητικός/υποβοηθητικός.Στην περίπτωση που φοιτητής/τρια-ένοικος παραβιάζει όρους του συμβολαίου, όπως η έγκαιρη καταβολή ενοικίου, θα υφίσταται διοικητικές κυρώσεις από το Πανεπιστήμιο.

7. Στην περίπτωση ιδιοκτητών που διαθέτουν περισσότερα από ένα διαμερίσματα, χρειάζεται να υποβάλουν χωριστή ηλεκτρονική φόρμα για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Στέγασης και να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (housing@cut.ac.cy) συγκεντρωτικά όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.