Skip to content

Γεωργιάδου Αίγλη

H Αίγλη Γεωργιάδου είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων με θέμα “Χαρτογράφηση του βιοσυνθετικού μονοπατιού της βιταμίνης Ε στην ελιά (Oleaeuropaea L.)”. Έχει πτυχίο Γεωπόνου και μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στη Βελτίωση Φυτών και Σύγχρονες Καλλιέργειες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η Μεταπτυχιακή Διατριβή της είχε ως θέμα ‘’Στέβια ως φυτό για την παραγωγή εναλλακτικής γλυκαντικής ουσίας’’. Τα μελλοντικά ερευνητικά της ενδιαφέροντα  περιλαμβάνουν την ανάλυση ποιοτικών χαρακτηριστικών νωπών καρπών με τη χρήση φυσιολογικών, βιοχημικών και μοριακών παραγώγων, καθώς και τα χαρακτηριστικά των καρπών κάτω από συνθήκες αβιοτικής και βιοτικής καταπόνησης.
Υποψήφια διδάκτωρ, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
egc.georgiadou@edu.cut.ac.cy
+357-99666912