Skip to content

Ορφανίδη Άντια-Αντιγόνη

Η Άντια είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Μετά το μεταπτυχιακό της στην Ασφάλεια τροφίμων στο πανεπιστήμιο Wageningen της Ολλανδίας, δούλεψε για βιομηχανίες τροφίμων σε Λονδίνο και Κύπρο και ακολούθως ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Κύπρο.  Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεργάζεται με τον καθηγητή Βασίλη Γκέκα για την εκπόνηση της διδακτορικής της μελέτης που αφορά την βελτιστοποίηση της ξήρανσης σε αρωματικά φυτά, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο τον δυόσμο (Mentha viridis). Έχει συμμετάσχει σε δύο συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών, στη Λεμεσό και στην Καλαμάτα.
Γεωπόνος, Υποψήφια διδάκτωρ, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
a.orphanides@cut.ac.cy
25002158

http://www.cut.ac.cy