Παγκόσμιο Συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (WREC 2014)

Αύγουστος 03-08, 2014, Λονδίνο, Πανεπιστήμιο Kingston

Το δέκατο τρίτο Παγκόσμιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (WREC 2014) έλαβε μέρος από την Κυριακή 03 μέχρι την Παρασκευή 08 του Αυγούστου 2014 στο Πανεπιστήμιο του Kingston του Ηνωμένου Βασιλείου.  Το συνέδριο είχε σαν θέμα του την αειφόρο ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δίνοντας αξιόλογες ιδεές και προτάσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Από το ΤΕΠΑΚ συμμετείχε η Καθηγήτρια Δρ. Δέσποινα Σεργίδου, η οποία ήταν προσκεκλημένη και κύρια ομιλήτρια στη θεματική ενότητα “Sustainable and Low Energy Architecture” που παρουσιάστηκε την Τρίτη 04 Αυγούστου και η Δρ. Σεργίδου ανέδειξε την βιοκλιματική αρχιτεκτονική με παραδείγματα από Αρχιτεκτονικά έργα που διετέλεσε σύμβουλος.

Ήταν επίσης ομιλήτρια και την Πέμπτη 08 Αυγούστου όπου παρουσίασε αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος EPISCOPE αποσπόντας πολύ θετικά σχόλια.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σύνεδροι περισσότεροι των 600 και πέραν από 95 χώρες και ερευνητές από την Ευρώπη (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία,  Πολωνία, Ολλανδία, Αυστρία κ.α), Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,  Αφρική  (Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία κ.α) Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κούβα, Καναδά, Άπο Ανατολή (Μαλαισία, Κορεά,   Κίνα, Ιαπωνία).

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε την Παρουσίαση του Παγκόσμιου Συνέδριου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (WREC 2014):

WREC-PPP-TERRACE-HOUSE-07-08-2014